EIK-VPV 1-3

Trots en fin träningsvecka och höga förväntningar kom vi tyvärr inte upp till vår nivå idag och vi hittade inte riktigt den otroliga kämpaglöden vi hittills visat upp i år. Dagens match visar nog att det inte finns några lätta matcher i år heller. Efter en rätt så jämn men tam inledning gick VPV upp i ledning efter en frispark som Fazli Sabah helt ostört får nicka in. Vi hittar inte rätt, inläggen flyger långt förbi eller stannar på först bästa Vasaspelare. I andra halvlek kommer vi lite bättre in i matchen men i 59 minuten får  VPV ett friläge som Jeremias Ketonen inte missar. Efter målet börjar vi spela bättre och bättre och i 71 minuten reducerar Jeremias Klemets till 1-2 och vi är inne i matchen. Vi pressar VPV men skapar inte riktigt vassa målchanser. Istället kontrar VPV in sitt tredje mål för dagen när Oliver Nabb slipper fri mot Lilllönkkan.

Vi tar tar med oss denna match och lär oss av våra misstag. Nya tag tar vi  redan nästa vecka när det blir derby mot Peff på falli.

Laget: Joakim Lönnqvist, Andreas Smeds, Isac Nordman, Joni Ahlvik, Andre Sandström, Kirre Sundqvist, Joakim Byggmästar, Alexander Nyblom, Martin Östman, Johan Forsén och Jeremias Klemets. In i andra halvlek kom Denis Snellman.