SEGER!!

JAAA!!!

Vi är kungarna av Pedersöre efter 2-0 i det heta derbyt mot PeFF på bollplanen i Ytteresse! Andra raka segern och samtidigt andra raka matchen som vi håller nollan.
De tre poängen kom dock inte av bara farten. Det var en typisk derbymatch med betydligt mera kamp än finlir.
Vi skapade mer framåt, men det dröjde ända till den 42:a minuten innan vi spräckte nollan. Johan Forsén var på språng och blev fälld i straffområdet. Jeremias Klemets var iskall från straffpunkten och 1-0 kom sådär härligt lägligt före pausvilan.
Andra halvlek hann knappt börja förrän vi ökade på till 2-0. Klemets fintade snyggt en PeFF:are upp på läktaren och slog sedan ett inlägg som sist och slutligen gick via en motståndare in i mål. Calle Strang uttryckte sig tydligt efter målet att bollen gick via Denis Snellman in i mål men tyvärr blev målet bokfört som självmål.
2-0 stod sig tiden ut och det var aldrig någon större fara på taket. Vårt defensiva spel fungerade även denna gång utmärkt.
I och med vår fina höstform klättrade vi förbi Virkiä i tabellen, men Lappolaget har spelat en match mindre.
Nästa vecka är det KPS tur att försöka slå hål på oss. Lätt blir det inte. För hösten är vår, hösten är blå.

Startelvan: Joakim Lönnqvist, Andreas Smeds, Isac Nordman, Joni Ahlvik, Alexander Nyblom, Kirre Sundqvist(Martin Östman), Joakim Byggmästar, Jeremias Klemets, Johan Forsen, Robin Kronqvist och Denis Snellman(André Sandström).