EIK P-02 DM-TURNERING I NIVALA.

Lördag 3.8 åkte vi till Nivala på DM med 2 matcher på programmet. Match programmet hade ändrats utan att meddela oss så det blev lite tids brist i förberedelserna före match (10min). Första matchen mot k-pallo öppnade vi starkt och det var nog spel mot ett mål. Efter 14min. gjorde Lucas Lindfors 1-0 på straff efter att Isak Björk fällts i straffområdet. K-pallo hade några skott mot mål men vikarerande målvakten Dennis Forsén spelade utmärkt. Andra halvlek var nog spelet lika. Vi hade bollen med många skott mot mål. Vid 42 min. gjorde Isak Löv 2-0 och 45 min. Johannes Sundqvist 3-0. Alla jobbade bra i den stekheta solen.TIll den andra matchen hade vi endast 45 min. vila, så vi hade vår sedvanliga picknick och så var det att ladda för match mot hemmaföreningen FC-92. Vi har mött dem 2 ggr i år (2vinst) så vi visste vad som väntade oss. Matchen var lite jämnare än tidigare och det såg ut att bli en tuff match i värmen, men efter 19 min. kunde Johannes Sundqvist göra 1-0 och vi tog över spelet. Vid 29 min. kunde FC-92 göra 1-1 efter målvakts retur. Andra halvlek blev nog båda lagen trötta. EIK tog vara på sina chanser och i 34 min. Isak Löv 2-1. I den 38:e min. satte Johannes sitt andra mål och Isak Löv gjorde mål i 39 min. och 43 min. och det stod  5-1 på tavlan. Ännu kunde Lucas Lindfors göra 6-1 (57min) och Jimmy Ahlvik 7-1 (59min). Måltorkan var försvunnen efter Kokkola-Cup och humöret var på topp. Alla jobbade igen väldigt bra, tack alla spelare för den fina insatsen.

Häls. Glenn

Stäng meny