Inför EIK Damer – PaRi

På lördag spelar damerna hemmapremiär i damtvåan och glädjande nog får man avverka hemmapremiären på Ytteresse plan. Avsparken sker kl 16:00.

För motståndet i hemmapremiären står PaRi från Palokka. Motståndarna är obekanta för Essespelarna eftersom PaRi är ett av lagen som steg från damtrean ifjol och därför har lagen inte möts tidigare. Senaste gången PaRi spelade i damtvåan blev det en fransk visit och man åkte ner till trean direkt följande säsong, resultaten från säsongsinledningen vittnar dock om att PaRi är bättre förberedda för damtvåan denna gång.

I Esse laget saknar man denna match de viktiga kuggarna, Hanna Viklund och Johanna ”Ströömi” Strömsholm som är ute och ser världen. Även Jenny Le är ett frågetecken p.g.a en ihållande förkylning, men hon kan dock vara aktuell för ett inhopp. Trots dessa bortfall har vi en mycket stark trupp till förfogande, så poängen skall lämna i Esse efter denna match.

Laget: Outi Barysheva, Andrea Bjonbäck, Heidi Enqvist, Sandra Sanden, Elin Sanden, Hanna Emet-Snellman, Ida Kotka, Corinne Skrabb, Ida Kuoppala, Lina Back, Ann Svartsjö.

Bänken: Johanna Eklund, Jenny Le-Östman, Alva Enqvist, Johanna Krook, Maarit Haapala, Cecilia Barkar

Stäng meny