Sundom -EIK

Replaagi stod för en solid laginsats borta mot tippade topplaget Sundom IF, men vi fick inget med oss. Vi förlorade med 1-0 (1-0).
Sundom var spelskickliga och hade väldigt mycket boll, men vi höll ihop laget bra och varje gubbe i blå tröja slet helhjärtat i försvarsarbetet. Det var inte lätt för Sundom att ta sig förbi oss.
Första halvlek var dessutom extra jobbig i en stark motvind. Matchens enda mål kom efter halvtimmen, när ett skott gick via ett blått ben in bakom duktiga Joakim Lönnqvist i målet.
Vi stack upp några gånger och skapade ett par halvchanser. Mathias Smeds hade ett bra inlägg som så när nådde fram och vi skapade kalabalik på en hörna.
I andra halvlek fortsatte Sundom att föra spelet, men kom bara till några distansskott.
Vår bästa chans fick Martin Östman i slutminuterna, men hans högerskruv gick halvmetern förbi krysset.
En bitter förlust, men en hedersam sådan. Fortsätter vi i samma stil kommer nog poängen.
Alla gjorde en riktigt bra match, men mål-Lönnqvist och mittbacken Alexander Nyblom dirigerade oss extra bra. Nämnas bör också att Joel Sundqvist gjorde sin första match i replaagi från start och gjorde det bra.
Startelvan: Lönnqvist, Nymark, Granroth, Nyblom, Strang, Sundqvist, Östman, Klemets, Smeds, J Forsén, Snellman. Inbytta: A Forsén, D Forsén.

 

Nästa drabbning blir nu redan inkommande Lördag borta mot Kaskö. Vi har ingen aning om vad Kaskö går för men vi vet att vi går för säsongens första vinst på lördag.  Vi har inför Lördag en väldigt tunn trupp när många ännu inte fått sommarlov och ett par spelare är upptagna med stafettkarnevalen.

Bussen till Kaskö startar 11.30 från Ytteresse fotbollsplan via mysinge 11.45. Alla är välkomna med att fira den 18 Maj i Kaskö. Johan och Sia står för bussunderhållningen.

Stäng meny