DIV 1 EIK P02-YPA P02 = 0-1 (0-0) 18.8 2015 Överesse plan

P-02 mötte YPA hemma i ett strålande solsken. Matchen var ganska jämn spelmässigt från start och inga farligheter för någondera lagen. I 23:e min drev Jimmy Wargh upp längs kanten och fick in bollen åt Adam Hjulfors som fick till ett bra skott strax över. Isak Björk hade ett bra skott i 34:e min som målvakten räddade till hörna.

I andra halvlek med 40 min spelade, kom Jakob Pettersson igenom men sköt rakt på målvakten. Isak Löv lade en fin genom skärare i backlinjen. I 55:e min var Hjulfors igenom och blev nerriven i straffområdet, men ingen straff. En väldigt dålig domarbedömning. Med 10 min kvar börjar YPA ta över allt mera av spelet och ett mål hängde nog i luften. Mål-Oscar Smeds stor spelade och tog alla skott. Med 1 min kvar tappade vi markering i mitten och en YPA spelare var helt fri med Mål-Oscar, som inte hann flytta sig och han sköt bollen i mål. 1-0 till YPA. EIK spelade en bra match och vi kämpade igen hela matchen, men tyvärr hade domaren en dålig dag på jobbet, så poängen åkte till Ylivieska. Vi kämpar vidare och ny match måndag 24.8 i Karleby mot GBK-03.

Hälsn. Tränarna

Stäng meny