EIK P-02- MYRAN 2-3 (1-1) 19.5 KRONOBY

P-02 spelade sin andra match mot myran på torsdag kväll. Spelmässigt var vi det bättre laget och borde ha vunnit, men ännu har vi lite att träna på. 0-1 kom redan i 8min till MYRAN efter tilltrasslad situation och en Myran spelare rann igenom och kunde göra mål. Johannes Sundqvist tryckte in 1-1 i den 28min efter fint förspel av flera spelare inblandat. Iden andra halvleken hade i 3 st frilägen med målvakten utan sätta den. 73min spelade kom kallduchen som det brukar vara, på en målvakts retur sköt Myran in 1-2 där vi inte hann med och rensa bort bollen. En oförklarig straff fick MYRAN i den 76 min ,1-3 till MYRAN. Isak Björk sköt in 2-3 på straff i den 78min efter en hands på Myran spelare. Tiden tog slut och det blev en ny förlust. Jämna insatser i EIK laget. Ny borta match blir det på onsdag 25 mot KPV 01 flickor, då tar vi nya tag mot en seger.

Stäng meny