EIK P02- MYRAN P02 = 4-5 (3-3) 1.9 2015 ESSE SPORTPLAN

P-02 spelade på tisdagen mot MYRAN i Esse, senaste mötet slutade 2-2 och vi var ute efter en seger. Första halvlek blev händelserik med många mål och målchanser. Redan i 4:e min hade vi inkast och fick ett bra inlägg där Axel Norrbacka fick till ett bra skott. Minuten senare fick vi frispark på mittplan och Lucas Lindfors sträckte fram foten och kunde vinkla in 1-0. Myran kvitterade i 8:e min på ett långskott som snabb inkallade Dennis Forsén i målet inte kunde nå. 10:e minuten drev Axel Norrbacka upp med bollen och fick 2 st skottlägen som målvakten tog men han släppte ännu en retur som Axel satte in i mål, 2-1. Följade minut fick Myran spelare skottläge och mål-Dennis hade solen i ögonen, 2-2. 4 mål och elva minuter spelade av matchen. EIK fick hörna i 22:a min, Isak Löv satte den mot fram stolpen och där fanns Axel Norrbacka som kunde göra sitt andra mål för kvällen. Än en gång kunde Myran kvittera i 30:e min på ett långskott, där vi igen inte pressade bollhållaren tillräkligt. 33:e min kom en Myran spelare fri med mål-Dennis, men denna gång räddade han fint.

Andra halvlek blev spelet lite mera kontrollerat med mindre mållägen. Myran fortsatte att skapa chanser och i 46:e min blev det lite biljardspel i boxen och en Myran spelare fick en tå på bollen som for in i mål, 3-4 till Myran. 3 minuter senare räddade mål-Dennis ett skott via ribban. Myran utökade sin ledning i 58:e min när dom slapp igenom vår backlinje. Ännu kunde vi reducera i 65:e min när Axel Norrbacka lade ett fint inlägg åt Jimmy Ahlvik som lade in 4-5 målet. Steven Portin jobbade bra i backlinjen. Plus också för 2 måls skytten Norrbacka. Nästa vecka den 8.9 blir det borta match mot LBK i Larsmo.

Häsn. Tränarna

Målskyttar:    Lucas Lindfors    5 min
                     Axel Norrbacka   10 min och 22 min
                     Jimmy Ahlvik     65 min

Stäng meny