MJK – Esse IK P-02 2-11 (1-4) Muhola 3.7.2014

Esse IK P-02 spelade våromgångens sista match mot MJK. Efter en trevande start började målen trilla in men MJK öppnade allra först med 1-0 på en straff. Esse IK hade stort bollinhehav och det brände i fötterna i det sista avgörande momentet eftersom alla var sugna på att göra mål.

MJK hade ställt upp med ett devensivt lag och det var trångt i mitten av plan. Vi höll upp tempot hela matchen och MJK tröttnade vartefter matchen led. Totalt 6 st olika målgörare fick vi och många fler kunde det ha blivit om koncentrationen varit lite bättre, men bra så. Nu blir det tuffare matcher under kommande höstomgång, som startar på nytt om några veckor. Bra kämpat alla spelare och så jobbar vi vidare mot nya mål.

Målskyttar:
Isak Löv        20 min, 24 min, 40 min.
Dennis Forsén     35 min, 70 min
Isak Björk        47 min, 50 min.
Andre Östman      34 min.
Jimmy Ahlvik     36 min.
Alexander Backlund 70min, 70min.

Hälsn. Tränarna

Stäng meny