Korsnäs-EIK 5-0

Det var ingen trevlig resa till Korsnäs. Trots att vi tidvis spelade en bra fotboll så räcker det inte speciellt långt när man släpper in 5 mål och gör 0 mål framåt. Lika som mot KPS har vi svårt att hålla tätt i inledningen av matchen, och redan efter 5 minuter spel gjorde Korsnäs sitt första mål. Ju längre matchen pågick kom vi mera och mera in i matchen, men tyvärr gör vi allt för många misstag som Korsnäs direkt straffar oss för. Vi skapar också ett par bra målchanser i andra halvlek som vi inte lyckas förvalta. Positivt med denna match var att vi verkligen jobbade hela matchen och hade väldigt många fina passningskombinationer och försökte  spela den fotboll vi vill spela.

Nu inkommande Tisdag kl 19.00 välkomnar vi IJBK till Esse. Till denna match kommer vi väldigt bra förberedda med en tydlig målsättning: att ta tre poäng.

Laget bestod av: Johannes Karf, Andreas Smeds(Emil Salin), Joni Ahlvik, Isac Nordman, Andreas Sandström, Joakim Byggmästar, Kirre Sundqvist, Jeremias Klemets, Martin Östman(Jockum Engström), Daniel Forsén(Carl Strang) och Denis Snellman(André Forsén).

Stäng meny